Live stream Kings of Archery


Kings of Archery is het grootste indoor handboog evenement in Nederland. Op 29 en 30 november 2014 vindt de 4de editie plaats. In Sporthal St. Theunis/Het College, Parklaan 1A in Weert strijden schutters uit meer dan 12 landen om de felbegeerde titel! 
 
De editie in 2014 is met meer dan 200 geregistreerde schutters volledig uitverkocht. Onder hen veel internationale toppers: Wereldkampioen Sergio Pagni (ITA), nummer 1 van de wereld Pierre-Julien Deloche (FRA), wereldkampioen Mike Schloesser (NED) en nummer 4 van de Olympische Spelen in London Rick van der Ven (NED). Dit is slechts een greep uit de indrukwekkende deelnemerslijst. 
 
Dit jaar is het toernooi te volgen via internet. De finales worden op 30 november live uitgezonden door MLA Live via een livestream vanaf 15:00u. 

De livestream is hieronder live te volgen of bekijk de event pagina op: https://new.livestream.com/middenlimburgactueel/kingsofarchery2014
 Live streaming is een online live uitzending van een evenement. Via deze nieuwe techniek kan iedereen online het evenement direct volgen of terugkijken via uitzending gemist. Wij hebben de nieuwste apparatuur in huis en werken met een team van gedreven specialisten. Onze uitzendingen zijn in Full HD en kunnen door een onbeperkt aantal viewers tegelijkertijd worden bekeken. Organiseert u een congres, bijeenkomst of optreden en wilt u het live uitzenden? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk onze eerdere live uitzendingen.
 

"Vanuit je huiskamer live erbij!"


Wat zijn de belangrijkste voordelen van live streaming?
• Het evenement wordt direct live uitgezonden 
• U bereikt een groter publiek en creëert meer publiciteit 
• Het is innovatief en het geeft meer power aan uw evenement
• Viewers kunnen live chatten tijdens de uitzending
• Het is mogelijk om uitzendingen terug te kijken via uitzending gemist
• De videobeelden kunnen worden hergebruikt, bijvoorbeeld voor samenvattingen